Apr 4, 2007

Tähtsad uudised Viewbar'i kohta

Märkamatult on kätte jõudnud Aprill - ehk siis kuu, millal tuleb välja kaua oodatud Viewbar ja saab hakata lõpuks ometi ka reaalselt raha teenima. Agloco hakkab nüüd saatma e-maile otse igale liikmele, kelle konto on kinnitatud Viewbar'i laadimiseks sobivaks. Nii et kontrollige oma postkasti - sinna tuleb varsti detailne info, kui teil on võimalik Viewbar'i alla laadida. Natuke lisainfot veel:

Download: Nagu varem teada oli, lubatakse liikmetele Viewbari laadimine registreerimise järjekorras. Praegune plaan on see, et kõige esimesena saavad Viewbar'i omale laadida liikmed ID algusega BBBB kuni BBBF (umbes 50,000 liiget). Edasi järgmine grupp registreerijaid, jne (veel kord, iga liige saab personaalse maili, kui tal on võimalik Viewbar'i laadida).

Mitu kasutajat ja 1 Viewbar: Nagu varem on räägitud, saavad mitu liiget kasutada sama Viewbar'i samas arvutis. Seega on vaja arvutisse ainult ühe korra Viewbar laadida, kuna iga liige saab oma ID ja parooliga sisse logida ning seega oma enda surfamise tunde koguda.

Windows versioon: Algselt saab Viewbar'i tõmmata ainult Windows Vista, XP ja 2000 jaoks. Hiljem tulevad juurde ka Linux'i ja Mac'i jaoks versioonid. Kuni selle ajani saavad Linux/Mac kasutajad ehk hakkama, kasutades 5 tunni täis saamiseks mõnda Windows'iga arvutit.

Uuendamine: Viewbar'i versioon v1.0 on tehtud meelega lihtne ja kasutajatele arusaadav. Samas on versiooni sisseehitatud automaatne uuenduse funktsioon, ehk Viewbar ise annab teada, kui on olemas uuem versioon ja Viewbar'i saab kohe update'ida. Ehk siis arvutisse tuleb Viewbar ainult ühel korral laadida.

Reklaamitulud ja -lepingud: Agloco'l on juba praegu sõlmitud lepingud 17 suurema reklaamiagentuuriga (ingl. k. ad networks). Need lepingud pluss veel mõned otsesed diilid suurfirmadega tagavad Viewbar'il näitamiseks tuhandete firmade tuhanded reklaamid. Seega on täielikult ümber lükatud kahtlus, et võib-olla Viewbar ei ole piisavalt atraktiivne reklaamiostjatele ja Agloco ei suuda tagada piisavat reklaamitulu, et liimetele maksta.

Nii et jälgige oma postkasti ja Agloco blogi, sest VIEWBAR ON TULEMAS!