Jun 4, 2007

MONEYBAR väljas, kõik krabama!

Täna siis kauaoodatud päev kätte jõudnud, kus lihtsurelikud saavad omale ViewBari arvutisse laadida ja surfamisega raha teenima hakata. Mina isiklikult olen seda päeva siis täpselt 5 kuud oodanud (liitusin 4. jaanuar).

Vastavaid e-maile oodata ei ole vaja, kõigil liitunutel tuleb oma kontosse sisse logida ja seal ongi kohe nupuke "download viewbar". Ja siis pole muud kui ära installida, käivitada ja oma kasutajanime ning parooliga sisse logida. Kui viewbar'il olev agloco-kiri näitab rohelist tulukest, siis järelikult teenid hetkel raha, kui punane, siis ilmselt sa ei surfa momendil aktiivselt.

Hetkel siis tegemist versiooniga 1.0.0, mis on lihtsustatud versioon ja täieneb peagi. Bar'i saab panna nii ekraani üles kui alla serva, valida on 4 taustavärvi e. skini vahel, lisaks reklaamidele on siis bar'il otsinguvõimalus (sh. google, yahoo, ebay, amazon jpm), kalkulaator, kalender, favorites lingid jpm. Nii et avastamise ja katsetamise rõõmu jätkub.


P.S. Ei maksa ennast pealkirjast segada lasta, tegemist ikka ViewBariga, lihtsalt internetis on tema hüüdnimeks MoneyBar saanud, teadagi mis põhjustel :)