Feb 18, 2007

Agloco uudiseid

Olen nüüd tõesti postitamise siin vähe unarusse jätnud, põhjuseid kaks:

1. Olen aidanud oma otsestel referral'itel võrgustikku kasvatada, ehk siis aidanud personaalselt neid, kes maili teel on seda küsinud. Vähemalt nii palju kui olen suutnud.

2. Lähipäevil möödun järgmisest verstapostist - 500 inimest võrgus, see on number, millest alguses ei osanud unistadagi :) seetõttu on käes aeg, kus ma ise aktiivse promomise lõpetan. Tegelikult panen kokku uusi materjale (endale ja oma referral'idele), et siis nendega viewbari tuleku ajal uuesti aktiivselt välja tulla. Samuti on mul paralleelselt käsil mitu reaalselt juba käivat ja raha sissetoovat internetiprojekti, millest tulevikus ka siin kirjutan.

Ja nüüd jõudeski Viewbar'i juurde, agloco ametlikus blogis tuli mõni aeg tagasi teadaanne, et viewbar tuleb ikkagi märtsi esimeses pooles välja. Ühelt poolt on põhjuseks veel testimine (seoses nt. Vista väljatulekuga), teiselt poolt käivad veel läbirääkimised vahendustasude suurendamiseks ja uute koostööpartnerite leidmisks. Selles mõttes olen nendega nõus, et tahaks tõeliselt turvalist ja kindlat viewbar'i ja tahaks. et ka tulude pool oleks 100% kaetud. Samas on muidugi soov reaalset raha teenima hakata ka suur.

Uudiste koha pealt veel, et praeguse seisuga on kindlad raha väljamakseviisid järgmised:
  • bank-to-bank (ACH)
  • PayPal
  • maksed krediitkaartidele (VISA, Mastercard)
  • Tšekk
Käivad läbirääkimised teiste e-maksevahendite kasutuselevõtuks (E-gold ja Moneybookers, mis eestlastele oleks parimad variandid).

Ja see uudis ka, et kuskil nädal tagasi ületas agloco liikmete arv üle maailma 200,000 - nii palju inimesi on juba uues keskkonnas ajal, kui viewbar pole veel väljaski.

Igatahes kuni viewbar'ini tuleb siia blogisse postitusi harvem, maili teel üritan kõigile 24h jooksul vastata. Seni siis liituge ja kasvatage võrgustikku.

2 comments:

Unknown said...

selline küsimus tekkis et kui soovin liituda sis on ankeedis väli kuhu tuleb sisestada state ehk osariik,kuna eestis puuduvad osariigid sis mis sinna kirjutada ,proovisin panna maakonna nime kus elan aga see millegipärast ei sobi.ühesõnaga,mida teha?

scpippen said...

Kui sa registreerimislehele lähed, siis näed state lahtris sellist laused: "Type 'None' if not applicable". Ehk siis kuna Eestis tõesti osariike ei ole, siis kirjutadki sinna "None"